VOOR SCHOONMAAKDIENSTEN IN BELGIË

SCHOON GENOEG VAN EEN VUILE WERKOMGEVING

Een propere werkomgeving verhoogt de productiviteit van medewerkers. Op voorwaarde natuurlijk dat de schoonmakers hen niet storen. Daarom schakelt u voor de schoonmaak van uw bedrijf of instelling schoonmaakbedrijf Albert Group in. Met meer dan 10 jaar ervaring in commerciële schoonmaak begrijpen we dat elk kantoor of bedrijf zijn eigen specifieke schoonmaakbehoeften heeft. Daarom stemmen wij onze schoonmaakdiensten graag af op uw noden. Wij beschikken over goed opgeleide en presterende teams die steeds de beste schoonmaakresultaten garanderen. Daarnaast stelt Albert Group zich steeds flexibel op, om naadloos aan te sluiten bij uw werkprocessen.

VEELZIJDIG SCHOONMAAKBEDRIJF

Niet alleen bedrijven kunnen rekenen op de diensten van Albert Group. Albert Group kuist ook ziekenhuizen en scholen. Hierbij houden we rekening met de bijzonderheden van de omgeving en passen we de door ons gebruikte schoonmaakmiddelen graag aan. U doet een beroep op onze diensten voor:

Schoonmaak bedrijven en kantoorreiniging

Schoonmaak banken

ICT-schoonmaak (computers en multimedia)

Schoonmaak na verhuur, renovatie of nieuwbouw

Schoonmaak ziekenhuizen en scholen

Reiniging ramen en kozijnen

Schoonmaak sanitaire ruimtes

Sorteren afval en opruimen na afbraakwerken

DE VEILIGSTE KUISDIENST VOOR UW BEDRIJF

Albert Group heeft ervaring met het schoonmaken van allerlei ruimtes en gebouwen. We begrijpen het grote belang van gezondheids- en veiligheidseisen wanneer het gaat om het schoonmaken van bedrijven en openbare plaatsen. Daarom gaan we steeds zorgvuldig te werk en plaatsen we, zo nodig, waarschuwingsborden. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om personeelsruimtes, toiletgebouwen of speeltuinen. Wij drukken onze medewerkers voortdurend op het hart dat ze de veiligheid moeten waarborgen en voeren regelmatig controles uit. Daarnaast houden we uiteraard rekening met specifieke veiligheidsvoorschriften en aandachtspunten binnen uw onderneming. Want de gezondheid van uw medewerkers en bezoekers is onze zorg.

Ontvangt u graag een offerte voor de regelmatige schoonmaak van uw bedrijf? Of krijgt u liever een woordje uitleg?

CONTACTEER ONS EN WIJ LEGGEN U HET EEN EN ANDER UIT.

WAT WIJ VOOR U REALISEREN

realisaties
press to zoom
realisaties
press to zoom
realisaties
press to zoom
realisaties
press to zoom
1/1