UW DROOM IS ONS PLAN

ERVAREN RENOVATIEBEDRIJF UIT DILBEEK

Albert Group is een sterk groeiend bedrijf in de renovatiesector. Onze kennis en praktische vaardigheden in algemene bouwwerken, zorgen ervoor dat u steeds in goede handen bent. Wij zijn een multidisciplinair familiebedrijf voor particulieren en bedrijven, met een specialisatie in algemene bouwwerken. Het gaat onder andere om winkelinrichting, het verbouwen van industriële magazijnen, kantoorinrichtingen en interieurrenovaties.

VAN UW DROOM NAAR EEN DOELSTELLING

Albert Group heeft een goed opgeleid en ervaren team van professionele bouwvakkers. Ons team van experten bezit een schat aan ervaring in woning- en kantoorrenovatie. Hierdoor weten we uw visie eenvoudig te vertalen naar praktische oplossingen, waarbij we zowel instaan voor de afbraak- en algemene gyprocwerken als voor de complete interieurrenovatie. Uiteraard rekent u daarbij op bouw- en renovatiediensten van de bovenste plank.

EXPERTS IN RENOVATIES

Soms zijn renovaties ingewikkelder dan het optrekken van een nieuwe woning. Zeker indien er rekening moet worden gehouden met bestaande structuren die beperkingen opleggen. Gelukkig hebben wij alle ervaring in huis om u, binnen de beperkingen van uw pand, groots te laten dromen. Onze renovatieservice begeleidt u van ontwerp tot voltooiing en werkt eventueel samen met andere aannemers, architecten of actoren. Wij bieden onze renovatiediensten overal in België aan en werken zowel voor particulieren als voor bedrijven. U rekent onder andere op onze diensten, voor:

Algemene gyprocwerken

Leggen van laminaat

Afbraakwerken

Schilderwerken

Aanpassingen van uw interieur

ALTIJD EEN VEILIGE WERF

Het is niet omdat er gewerkt wordt, dat u de productie zomaar stil kunt leggen. Bij renovaties van winkels of bedrijven, doen we natuurlijk het nodige om de werf optimaal te beveiligen. Zo nodig nemen we maatregelen om stof- of geluidsoverlast te voorkomen. Hiervoor gaan we graag het gesprek met u aan en overleggen we indien nodig ook met de andere bedrijven die in het pand aanwezig zijn.

OPGERUIMD STAAT NETJES

Naast onze vleugel die zich met renovaties en bouwwerkzaamheden bezighoudt, is Albert Group ook een schoonmaakbedrijf. We staan met andere woorden ook in voor de complete opkuis na de renovatiewerkzaamheden. Wij zullen zelf het afval sorteren en wegbrengen en zorgen ervoor dat uw gebouw opnieuw helemaal netjes is. We doen dit ook wanneer u ons enkel en alleen inschakelt voor afbraakwerken. Wenst u ook een beroep te doen op onze schoonmaakdiensten? Vermeld dat dan wel even bij het aanvragen van de offerte, opdat we u meteen een totaalprijs communiceren.  

Bent u op zoek naar een renovatiespecialist voor uw bedrijf, kantoor of woning? Is veiligheid daarbij een issue?

DAN IS ALBERT GROUP DE GOEDE KEUZE. CONTACTEER ONS NU.